Rapport årsmöte och arbetshelg

Första arbetshelgen för säsongen 2022/2023 är gjord och vi passade även på att hålla årsmöte i anslutning till helgen.

Årsmöte 27 augusti 2022

Det blev inga större överraskningar i styrelsen. Det är i stort sett den sittande styrelsen som blev omvald förutom att Erik Andersson är ny ersättare. Säsongens styrelse ser ut så här: Ordförande Thomas Reinelöv, Sekreterare Elisabeth Atil, Ledamöter Lisbeth Borefors – Finn Sollen och Roger Strandberg, Ersättare Östen Nilsson och Erik Andersson. Mötet avslutades med härligt hemgjord smörgåstårta signerad Siv Reinelöv.

Arbetshelg 25-28 augusti

Under arbetshelgen 25-28 augusti hade vi bra uppslutning. I genomsnitt 13 personer om dagen hjälpte till och det blev totalt 200 arbetstimmar. Fokus låg som vanligt på att försöka röja undan så mycket gräs och sly som möjligt runt de båda banorna. Planket i naturbanan vid Start 600 har höjts och förlängts 10 meter neråt. Kurvan har blivit bättre doserad. I Målkurvan har det grävts ner dräneringar och en del av kurvan har fått fräschare plank. Ny bro till bårrummet har byggts och klubbhusets bro har fått nya trappsteg. Dessutom har vi börjat fixa tidtagning, mellantider och startljus. Inte illa för en första arbetshelg!

Stort TACK till alla som varit med och hjälpt till. Vi planerar en par arbetshelger till innan det blir vinter och vi får ta emot en massa glada kälkåkare igen!